Nyheter

Ny webbshop med skorstenar

ByggaSkorsten.se är svaret på önskemål från privatpersoner och skorstensproffs: En webbshop med kompletta skorstenspaket färdiga för montering.

Webbshoppens initiativtagare berättar:

– Skorstenarna på ByggaSkorsten.se passar alla eldstäder på marknaden och uppfyller samtliga gällande säkerhetskrav. Dessutom säljs skorstenarna till ett svårslaget pris. Det ska inte kosta mer än så här att få en riktigt bra skorsten, berättar Jörgen Tellestam, VD på SFSAB SkorstensFolket Sverige AB, som är initiativtagare till den nya webbshoppen.

Enkel installation även för privatpersoner

Installationen kan utföras av händiga hemmafixare. Till alla skorstenar på ByggaSkorsten.se medföljer en monteringsinstruktion. Kostnadsfri telefonsupport från ByggaSkorstens kundtjänst ingår alltid i köpet.

För den som vill ha hjälp med installationen

Den som önskar låter en Behörig SkorstensEntreprenör® utföra installationen. ByggaSkorstens installatörer finns på mer än 40 orter i Sverige.