Nyheter

Quality Hotel Waterfront intar Göteborg

Den 2 januari övertog Quality Hotel ett nytt hotell i Göteborg vid namn Quality Hotel Waterfront. Hotellet lämnade Best Western och Quality Hotel Waterfront blir den fjärde familjemedlemmen som Quality Hotel har i Göteborg.

Quality Hotel Waterfront har 151 hotellrum, 11 mötesrum där den största lokalen tar 150 personer, restaurang och bar samt Wellness-avdelning med gym, bubbelpool, ångbad och bastu. Hotellet som ligger vid den populära stadsdelen Majorna i Göteborg är en perfekt plats för göteborgsbesökarna oavsett ifall det handlar om barnfamiljer som vill njuta av tid tillsammans eller företaget som har kickoff.

– Vi tycker det är enormt spännande att bli en del av en av Skandinaviens största hotellkedjor och få tillgång till resurser för vidareutveckling, säger Jerker Dellblad, hotelldirektör på Quality Hotel Waterfront.

På Quality Hotel är det mötet som är viktigast, både de privata och de i jobbsammanhang där fokus ligger på att spendera tid tillsammans. Hela varumärket Quality Hotel bygger på en tankegång om att det ska vara personligt, roligt och okomplicerat med mycket skratt. Det erbjuds bland annat alltid både mjukglass och popcorn när man är på konferens på Quality Hotel.

– Vi tycker mycket om både koncepten och företagskulturen i Quality Hotel och vi är så taggade på att få vara med på denna resa där fokus kommer ligga på att våra gäster och inte minst kollegor får en minnesrik upplevelse hos oss. Tillsammans med teamet kommer vi att se till att Quality Hotel Waterfront blir den självklara platsen för betydelsefulla möten i Göteborg, säger Jerker.

Quality Hotel Waterfront är hotellkedjans fjärde familjemedlem i Göteborg och sedan tidigare finns tre Quality Hotel i staden: Quality Hotel Winn Göteborg och Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen och Quality Hotel Panorama,.

– Göteborg är en oerhört viktig marknad och fantastiska Quality Hotel Waterfront stärker vår position ytterligare som en aktör att räkna med i Göteborg. Vi ser en enorm potential i att fortsätta utveckla detta hotell som vi är övertygade om kommer fortsätta skapa genuina och personliga hotellupplevelser för våra gäster, säger Fredrik Ekelund, Senior Vice President, Quality Hotel.

Bild: Anders Wester