Nyheter

God jul och gott nytt 2020 från oss alla på Svensk Byggtidning

NU avslutar vi ett decennium och går in i 20-talet. För oss på Svensk Byggtidning har det inneburit många och stora förändringar – ni läsare och besökare har på allvar upptäckt oss, vilket känns riktigt roligt och ger oss en ”injektion” att arbeta än hårdare 2020 för att leverera det senaste inom branschen till er.

När vi avslutade 2018 hade svenskbyggtidning.se 22 702 besök och prognosen för december 2019 visar på runt 30 000 besök – en rejäl ökning. Våra dagliga nyhetsbrev, där vi dagligen får bevis för hur uppskattade de är – ger oss en knuff framåt – att bli allt bättre, allt mer relevanta och verkligen jaga det senaste nytt inom byggbranschen i Sverige.

Nyhetsbreven är tillbaka tisdag 7/1 och nyhetsflödet öppnar upp torsdag 2/1.

P:S Våra andra siter, – www.dagensinfrastruktur.se, www.nordiskaprojekt.se samt www.byggastockholm.se – växer också så det knakar. Kolla in dom också. D.S.