Nyheter

Fasadgruppen rekryterar Casper Tamm som ny CFO

Fasadgruppen fortsätter att fokusera på tillväxt. Fasadgruppen förstärker företagsledningen genom att utse Casper Tamm som ny CFO. Han kommer närmast från bostadsutvecklingsföretaget SSM Holding AB och tillträder sin tjänst efter årsskiftet.

Med nya samarbeten och nya marknader, kommer nya utmaningar och krav på kompetens. För att fortsätta att utveckla företaget framåt och säkerställa Fasadgruppens kapacitet att leverera på framtida planer, har nu styrelsen utsett Casper Tamm som ny CFO.

Han har mångårig erfarenhet i rollen som ekonomi- och finansdirektör, bland annat från den internationella Dow-koncernen, Teracom och Swedol. Han kommer närmast från bostadstutvecklingsföretaget SSM Holding AB.

– Den här rekryteringen ligger i linje med våra tillväxtambitioner och jag är övertygad om att Casper Tamm kommer att vara ett fantastiskt tillskott för vår organisation och bidra med värdefull erfarenhet i vår fortsatta utveckling, säger Pål Warolin, VD och koncernchef Fasadgruppen.

Casper Tamms tidigare erfarenhet av företagsförvärv, expansion, nyemissionsprocesser och noterad bolagsmiljö adderar nödvändig erfarenhet till företagets ekonomifunktion.

– Jag är oerhört glad för det här förtroendet och jag tycker att Fasadgruppen är ett spännande företag som verkar på en intressant marknad med stor utvecklingspotential. Jag ser fram emot att få möjlighet att delta i företagets fortsatta tillväxtresa och bidra med mina tidigare erfarenheter, säger Casper Tamm.

Bilden:
Casper Tamm, CFO Fasadgruppen.
Bild: Fasadgruppen