Nyheter

Nätverksträff med #byggbranschenskvinnor

Den 28 november samlades ett 40-tal kvinnor från byggbranschens alla möjliga hörn för att nätverka på nätverksträffen #byggbranschenskvinnor.

Byggbranschenskvinnor är ett nätverk som startades av bygginspiratören Byggsandra, och som hittills har haft 3 nätverksträffar i Stockholm. Under den första nätverksträffen medverkade 14 kvinnor och på den tredje medverkade 190 kvinnor. Målsättningen har varit att skapa ett forum, där kvinnor oavsett arbetsroll och företag kan samlas för att nätverka och utbyta erfarenheter samtidigt som de får ta del av inspiration. Visionen är att detta på sikt kan bidra till hållbara karriärer.

I Göteborg så anordnades den första nätverksträffen där kvinnorna fick chansen att utbyta erfarenheter, lärdomar och insikter. Samuel Linden inledde kvällen som gjorts möjlig av tvåtumfyra, ett snickeri i göteborgsområdet. Samtidigt som de lyssnade på ett inspirationsseminarium som hölls av Byggsandra och Amanda Eklund som driver podden samhällsbyggnadskvinnor.

Det blev en lärorik eftermiddag, och datum för nästa nätverksträff diskuteras.

Bild: Byggbranschenskvinnor