Nyheter

Nu firar Kålltorps Bygg 30 år tillsammans!

Med fokus på Göteborg med omnejd har det lilla familjeföretaget vuxit sakta men säkert och blivit en välmående 30-åring med cirka 90 anställda och drygt en halv miljard i omsättning. Nu firas jubileet med tillbakablickar och framtidsmål. Staden fortsätter växa och Kålltorps Bygg vill vara med. Många år framåt.

Du kan se spår av Kålltorps Bygg lite överallt i Göteborgsområdet. Projekt såsom Valkyria på Liseberg, Ronald McDonald Hus vid Drottning Silvias Barnsjukhus och Heaven 23 i Gothia Towers är bara några exempel.

Kålltorps Bygg har alltid haft stark lokal förankring i och kring Göteborg. De har varit en del av stadens utveckling och haft uppdrag för några av regionens största aktörer.

– Sedan start har vi på Kålltorps Bygg stått för stabilitet och trygghet, och precis så ska det förbli. Många år framåt. Vi är inte störst i den här branschen, men vi är en trygg partner med stort hjärta. Ett byggbolag att lita på och förhoppningsvis ett självklart val för såväl medarbetare som kunder, säger Morgan Johansson, VD.

Genom åren har Kålltorps Bygg värnat om mjuka värden. Det har varit viktigt att stödja projekt, föreningar och organisationer där företaget kan göra skillnad – Sofias änglar, Barncancerfonden, Ronald McDonald Hus, Team Rynkeby och lokala idrottsföreningar.

Nu när företaget blickar framåt vill man fortsätta prioritera kvalitet framför kvantitet. Kålltorps Bygg är ett ISO-certifierat företag som vill främja mångfald, miljö och hållbarhet genom en bred rekryteringsbas, ett ständigt pågående miljöarbete samt säkra och hållbara byggarbetsplatser.

– Resan från 1989 fram till idag har varit både utvecklande och utmanande. En framgång, på många sätt. Men det hade aldrig blivit någon resa utan våra engagerade och kompetenta medarbetare – de är vår absolut viktigaste framgångsfaktor. Tack vare dem kan vi fortsätta framåt, mot nya mål. Alltid tillsammans, alltid med fullt engagemang. säger Morgan Johansson avslutningsvis.

Bilden:
Ronald McDonald Hus vid Drottning Silvias Barnsjukhus.
Foto: Calle Wärnelöv