Nyheter

O’Learys nylanserar sitt restaurangkoncept i Diös lokaler i Borlänge

I början av november slår O’Learys upp portarna till deras uppdaterade koncept på Borganäsvägen 48 i centrala Borlänge -som väntas bli en uppskattad mötesplats i city. Lokalerna färdigställs just nu lokalerna till att bli moderna och uppdaterade med företagets nya grafiska profil och interiöra lösningar. Den totala ytan uppgår till cirka 2000 kvadratmeter.

O’Learys grundades i Göteborg i november 1988 och är Sveriges första amerikanska sportbar. Företaget har över 120 restauranger i tretton länder. O’Learys Borlänge blir en mötesplats med bowling, events och mycket mer.

– Tillsammans med O’Learys har vi kommit fram till en mycket spännande lösning som nu gör att O’Learys nylanserar sig i Borlänges stadskärna. Tack vare våra kollegor i Gävle så kom vi i kontakt med Christian Cederferm, som driver restaurangen där och det ledde till den här etableringen. Det är fantastiskt att kunna samarbeta kring stadsutveckling, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

– Vi är jätteglada över att tillsammans med Diös kunna nylansera O’Learys i centrala Borlänge. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster till premiären i början av november, säger Christian Cederferm.