Nyheter

Motum ingår i ramavtal med HSB

Hisskoncernen Motum och dess dotterbolag ingår i ett rikstäckande ramavtal om service och reparation av hissar med HSB Riksförbund. Avtalet omfattar samtliga HSB-föreningar och HSB-bolag i Sverige.

Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör bestående av 12 bolag med över 300 medarbetare som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar – från norr till söder. Motum erbjuder flexibla och miljövänliga hiss- och portlösningar av högsta kvalitet och arbetar uteslutande med öppna system som är lätta att underhålla och inte binder kunden till en specifik leverantör.

– I vår koncern ingår bolag från hela Sverige vilket ger oss en bred täckning av kompetens. Alla våra bolag är små- och medelstora entreprenörsdrivna företag med ett starkt fokus på att alltid hitta rätt lösning för varje kund, säger Fredrik Eliasson, VD Motum. Vår lokala förankring i kombination med ett tydligt hållbarhetsfokus innebär att vi kan erbjuda en unik produkt till HSB:s föreningar och bolag runtom i hela landet, fortsätter Fredrik Eliasson.

I Motums koncern ingår Hiss-Craft i Sverige AB, Hisscentralen AB, Hissgruppen AB, I.T.K AB, Motum Port AB, Motum Syd AB, Nordisk Hiss AB, Nordisk Hiss i Värmland AB, RoslagensHiss AB, Uppsala Lyftservice AB, Vinga Hiss AB och Östgöta Portservice AB.