Nyheter

Peab säljstartar sista huset i Gyllins Trädgård

I Gyllins Trädgård uppför Peab ett bostadsprojekt bestående av totalt tre hus med totalt 87 lägenheter och 20 radhus. Projektet säljstartades hösten 2018 och nu innan sommaren 2019 säljstartades det sista av de tre flerfamiljshusen, Brf Solrosen.

Gyllins trädgård är ett etablerat bostadsområde och det finns en bred målgrupp för bostäderna i området. Ansvarig fastighetsmäklare är Johanna Flodell på Fastighetsbyrån Nyproduktion och hon säger att hon får många förfrågningar om projektet.

– Det är allt från äldre som vill sälja villan och flytta till en praktisk lägenhet till ungdomar som söker sitt fösta boende som är intresserade av Gyllins Trädgård. Här byggs även 20 radhus vilket lockar barnfamiljerna. Så här blir en härlig mix av folk.

Peab har nu säljstartat det tredje och sista av de tre flerfamiljshusen och bostäderna ligger på fritt läge med fin utsikt.

– Det är kul att vi nu släppt det sista av de tre husen då det ligger på så himla fint läge. Här kan man få fri utsikt över den skånska slätten, och vem vill inte ha det? Säger Johanna med ett leende på läpparna.

– Här finns allt från 2-5 Rok, så här finns något för alla. Detta är sista huset som uppförs i området så det är nu eller aldrig man får passa på att köpa en ny bostad här. Jag siktar på att sälja slut projektet innan årsskiftet.