Nyheter

SIG Invest bygger prestigefyllda gathus i hjärtat av Limhamn

På bästa läge på Limhamn i Malmö  ska nu stadskartan ritas om. Precis bakom Linnéskolan ska SIG Invest uppföras 10 högkvalitativa gathus. Projektet går under namnet Kvarteret Härfågeln.
Kvarteret består av 10 radhus placerade i två rader med entréerna ut mot gatan R F Bergsgatan och Getgatan. Arkitekturen är modern och till sin hjälp har SIG Invest tagit arkitekten Daniel Monsén för utformningen. Han kallar själv sin stil för Super Deco, en blandning historiska influenser och nytänkande teknik och funktion.
Husen kommer uppföras av MT Syd AB. Stefan Olsson, projektledare på SIG Invest, säger att de är mycket nöjda med valet av entreprenör.
– De har varit stabila på marknaden i många år. De är ett bra team och vi är övertygade om att de kommer säkerställa att husen uppförs i god kvalitet och med bra finish, precis som vi förväntar oss.
Stefan Olsson har även höga förväntningar på samarbetet med Fastighetsbyrån som kommer sälja projektet.
– Jag vill att köparna ska känna samma kvalitet i de mjuka värdena som i själva huset de köpt. Hög servicenivå, trygghet och en bra helhetsupplevelse. Både gällande upplevelse och kvalitet.
Avslutningsvis säger Stefan att detta är ett projekt som ligger honom nära om hjärtat. Han bor själv i närområdet och SIG Invest har sitt huvudkontor bara en liten bit bort.
– Jag vill att alla ska se detta projekt för vad det är, ett unikt projekt på bästa läge. Jag är jätteglad för det team som vi byggt upp kring Kvarteret Härfågeln.
Bilden:
Precis bakom Linnéskolan ska SIG Invest uppföras 10 högkvalitativa gathus.