Nyheter

Säljstart för nästa område av Hills Villastad

Hills Villastad är ett helt nytt bostadsområde som byggs i Mölndal utanför Göteborg. Inom ramen för projektet kommer Veidekke Bostad bygga totalt 250 nya bostäder och det första delområdet i projektet, området Utsikten, är i praktiken redan slutsålt. På söndag den 24 mars påbörjas försäljningen av det andra delområdet i projektet där totalt 16 parhus, 20 radhus, 26 villor och cirka 75 lägenheter kommer att byggas.
– Det är tydligt att Hills Villastad är ett väldigt attraktivt område. Vi har redan sålt 152 bostäder i den första området och det är endast fyra villor kvar till försäljning. Därför ser vi verkligen fram emot att säljstarta nästa område och vi är övertygade om att det kommer att vara ett stort intresse för dessa välplanerade bostäder, säger Melissa Mahan, försäljningschef region Väst på Veidekke Bostad.
Bostäderna på det andra området i Hills Villastad byggs på vacker ängsmark med fin uppsikt över Hills golfbananor. De par- och radhus som nu kommer ut till försäljning har 4-6 rum och kök som fördelar sig på en boyta om 106-130 kvm. Samtliga bostäder upplåts som bostadsrätter och inflyttning beräknas ske under vintern 2020/2021.
– Möjligheten att bo i anslutning till en vacker golfbana så nära Göteborgs och Mölndals centrum är unik och något som värdesätts av många. Vi tror att läget och den fina arkitekturen som präglar hela projektet har varit starkt bidragande till att så många visat intresse för att köpa en ny bostad i Hills Villastad, säger Melissa Mahan.
Bild: Veidekke Bostad