Nyheter

Ny Ahlsellbutik i Karlskrona nästa år

Nästa år kommer Ahlsells kunder Karlskrona att få en ännu bättre inköpsupplevelse när de besöker Ahlsell. Den nybyggda butiken, som ligger endast 500 meter från den nuvarande butiken, kommer att omfatta cirka 2000 kvadratmeter.
– Den nya butiken blir öppnare och ljusare vilket gör den mer lättöverskådlig. Vi ser verkligen fram emot att välkomna både nya och gamla kunder till våra nya och fräscha lokaler, säger butikschef Camilla Robinsson.
Den nybyggda butiken utformas enligt Ahlsells nya butikskoncept som innebär en tydlig skyltning och exponering av varorna, vilket ger en helt ny och förenklad kundupplevelse. Butiken kommer precis som tidigare att erbjuda ett brett sortiment inom El, VVS, VA, Verktyg & Maskiner, Personligt skydd, Bygg, Kyla och Förnödenheter.
Mia Mattisson, Försäljningschef Butik Region Sydost på Ahlsell, fortsätter;
– Våra kunder i Karlskrona verkar uppskatta vår närvaro och det känns roligt att flytta till mer passade och ändamålsenliga lokaler. Butiken får ett modernare snitt och kommer att ge våra kunder en smidig materialanskaffning.
Den nya lokalen beräknas stå färdig under andra kvartalet nästa år och den nya butikens adress kommer att bli Järavägen 4. Innan bygget är klart och flytten är genomförd välkomnas kunderna som vanligt till Ahlsells befintliga butik på Gullbernavägen 4 i Karlskrona.