Nyheter

Våningen & Villan – Mästargasell 2019

Våningen & Villan har blivit utsett till Gasellföretag tre gånger och har nu därmed fått utmärkelsen som Mästargasell. Av de drygt 10 000 företag som har utsetts till Gasellföretag sedan starten år 2000 är det endast omkring 1 400 som hör till denna exklusiva krets som får kalla sig för Mästargaseller.
Ett Gasellföretag har:
1. En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
2. Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
5. Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
7. Sunda finanser.
Våningen & Villan grundades 1998 och har sedan dess fått tiotusentals bostäder sålda. Med över 100 medarbetare på kontor spridda över stora delar av landet kan vi hjälpa dig med erfarenhet och kompetens genom hela bostadsaffären. Vi är mäklaren vi själva vill ha. För vi bryr oss om helheten. Målsättningen är att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vårt koncept du väljer, vi säljer är en skräddarsydd mäklartjänst där vi anpassar bostadsaffären efter dina behov och önskemål. Två mervärden ingår alltid. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär!
Att vinna utmärkelsen som Årets Mästergasell ser vi som ännu ett bevis på att vi arbetar i linje med vad marknaden önskar se hos sin fastighetsmäklarpartner. Genom den breda och skräddarsydda mäklarmodell som Våningen & Villan erbjuder har vi möjligheten att individanpassa våra affärsrelationer. Ingen affär är den andra lik men ända behöver det finna ett helikopterseende för att säkerställa kvalité och högt engagemang. Att våra kunder ger oss högt NKI ser vi idag som ett bevis på att vi jobbar i rätt riktning och i linje med framtiden och behoven,
Johan Linde, VD Våningen & Villan.