Nyheter

NIRAS breddar sitt tjänsteutbud

Sedan slutet av förra året erbjuder NIRAS konsulttjänster inom projektledning för verksamheter inom infrastruktur, bygg- och anläggning. NIRAS erbjuder rådgivning, projekt- och byggledning, kalkyl, inköp, tidsplanering, bygglogistik, risk och säkerhet.
– Vår målsättning är att genom professionellt agerande skapa värde för våra kunder i små som stora projekt samt att attrahera de duktigaste talangerna att vilja utvecklas tillsammans med oss, säger Lars Bowald, Affärsområdeschef.
Affärsområdet som inledningsvis verkar från Göteborg består av Lars Bowald, Niclas Träsklund, Kim Donder, Thomas Wettergren och Linnéa Emmot Tiger.
– Det känns fantastiskt bra, när man ser på den utveckling vi haft redan under första halvåret och jag har stark tilltro att vi kommer nå våra målsättningar. Medarbetarna i teamet har gedigen och lång erfarenhet av både affärs- och verksamhetsutveckling samt projektledning av stora, komplexa projekt, vilket är nyckeln till fortsatt utveckling och framgång, säger Christian Sandberg, VD.
Bilden:
Från vänster: Kim Donder, Thomas Wettergren, Linnéa Emmot Tiger, Lars Bowald, och Niclas Träsklund.