Nyheter

Renta expanderar och öppnar ny depå i Stockholm

Renta öppnar en helt ny depå i centrala Stockholm vid Globen och Tele2 Arena, som tillsammans med Sollentuna blir den andra depån i huvudstaden.
Renta fortsätter att expandera och har tecknat avtal om att öppna en helt ny depå på Slakthusgatan 24 intill Globen och Tele2 Arena. Inklusive Borås, Jönköping och Hässleholm öppnar Renta sin fjärde depå under 2019 och sammanlagt nr 29 i ordningen. Tillsammans med depåerna i Sollentuna, Bålsta, Enköping och Västerås, stärker Renta sitt erbjudande och tillgänglighet i huvudstaden genom öppningen av Globen-depån.
– Nu tar vi oss ann Stockholm på riktigt och detta är bara början på vår expansion i huvudstaden. Stockholm är en viktig marknad för oss i och med vår satsning att bli nationella och Globen-depån knyter ihop det bra med depåerna runt Mälaren. Vi har dessutom många kunder runtom i landet som verkar i Stockholm, så det kommer bli extra spännande att kunna erbjuda dem den tillgänglighet och service de är vana att uppleva, nu också i Stockholm, säger Joacim Johansson, Vd för Renta.