Nyheter

Paus & Puls i fokus när Frösö Park Hotel utvecklar produkten

Quality Hotel Frösö Park har varit en succé sedan starten sommaren 2015. Nu tar hotellet nästa steg i utvecklingen och går över till Nordic Hotels & Resorts, en samling av unika hotell under ett paraply fortfarande inom Nordic Choice. Skillnaden är att varje hotell drivs som eget varumärke och med en stark självständig identitet.
– Frösö Park Hotel AB har haft ett fantastiskt 2018 med rekord i både omsättning och nöjda gäster. Som medlemshotell i Nordic Hotels & Resorts tar vi vårt koncept till en ny nivå och får samtidigt tillhöra en samling fantastiska anläggningar som erbjuder unika gästupplevelser, säger Björn Hemmingsson, VD Frösö Park Hotel.
Konceptet ”Pause By Pulse” handlar om välpaketerad, hälsosam njutning och en uppmuntran till aktiv vila.
– Efterfrågan på hälsosamma sätt att njuta och må bra ökar hela tiden men själva definitionen av njutning och avkoppling har förändrats. Idag handlar det inte bara om att ligga i en varm pool. Man vill också röra på sig, bli berörd, uppleva naturen, och äta gott och smart. Vi ska bli en ännu tydligare plats för aktiv avkoppling och återhämtning. En plats där kroppens rörelse och återhämtning sätts i fokus, fortsätter Björn Hemmingsson.
Inför nyöppning i maj kommer gästen att möta skillnader på flera punkter och några saker som vi redan nu kan avslöja är:
Rykande färskt bröd till alla måltider. Hotellet har startat upp en bageriverksamhet och hotellets bagare Josefine ser till att alla gäster får njuta av nybakat under dygnets alla mattillfällen. Allt bröd bakas dessutom med ekologiskt mjöl.
Hotellrummen uppdateras både gällande inredning och små detaljer. Bland annat erbjuds gästerna en ekologisk hudvårdsserie, uppdaterade sänglinnen, kuddar och täcken för en ännu bättre nattsömn. Gästerna kommer dessutom vid bokning att kunna beställa sitt favoritredskap för träning – redo på rummet vid ankomst.
Hela restaurangkonceptet utvecklas och det första vi kan avslöja är Frösö Park Deli, som placeras centralt i lobbyn, där kommer enkla, fräscha rätter erbjudas oavsett om du är “on the go” eller vill äta en enklare lunch i lobbyn med utsikt över fjällen.
I Frösö Park Spa fortsätter arbetet med att skapa aktiviteter som både höjer och sänker pulsen för besökaren och där utgångspunkten alltid syftar till att skapa energi och återhämtning.
Området och Frösön är den idealiska platsen för en aktiv fritid, tillsammans med det nyetablerade aktivitetscentret kommer vi med startpunkt vid hotellet kunna erbjuda allt från SUP, vandringsstavar, hyrcyklar, MTB, kajak och löpcoaching under barmarksperioden. Till vintern utrustning för längdåkning, snöskor, långfärdsskridskor och norrskensturer. Frösö Park är också granne med en av Sveriges vackraste golbanor.
– Frösö Park Hotel blir ett spännande tillskott bland våra förstklassiga hotell i Norden och i det nya hotellkonceptet har de verkligen tagit fasta på det som är viktigt i vardagen – en perfekt balans mellan spa- lugn och intensiva hjärtslag , säger Trond Bastiansen, Chief Operation Officer för Nordic Hotels & Resorts.
En sak är klar. Frösön kommer att fyllas med mer energi framöver.