Nyheter

Dags för husleverans i Brf Lövängen

Med 20 av 26 sålda bostäder i OBOS nya projekt i Falköping så är det nu dags för den första husleveransen under vecka 9.
I det nya bostadsområdet Prästgårdsgärde i Falköping planerar OBOS för sammanlagt fyra etapper av bostäder. Först ut är etapp 1 – Brf Lövängen – med 26 moderna radhus i två plan. Försäljningen av den första etappen startade under våren 2018, och har gått bra enligt projektutvecklare Fredrik Karlsson.
– Visst har vi känt av marknaden, som vände precis innan vi säljstartade Brf Lövängen, säger han. Men trots detta har vi idag sålt nästan alla bostäder och vi ser fram emot att börja bygga våra fina radhus.
Brf Lövängens 26 radhus har en boarea på 107 kvm, egen trädgård och möjlighet till plats i garage. Ett behagligt boende centralt i staden.
– Det här är det första nybyggnadsprojektet med bostadsrätter på flera år i Falköping, säger han. Man kan säga att OBOS har fått möjlighet att kliva in och testa marknaden med nya, moderna och prisvärda bostäder.
Radhusen i Brf Lövängen kostar från 1 740 000 kr med en månadsavgift om ca 4.500 kr.
– Projektet har många styrkor, säger Fredrik. Läget och prisbilden är nog det som slår allra högst. Tack vare vårt byggsystem som vi kallar för Start Living så kan vi erbjuda moderna hus med snabb inflyttning.
Det första huset i Brf Lövängen levereras under vecka 9 2019. Inflyttning kommer preliminärt att ske i september.
– Det är volymhuskonstruktion – säker och snabb produktion i fabrik. När allt utom själva montaget sker inomhus får man en kvalitetssäkrad produkt och man slipper vara orolig för väder och vind, säger Fredrik.
Brf Lövängen säljs i samarbete med Mäklarhuset i Falköping, och är man intresserad av att köpa en av de resterande 6 bostäderna kan man göra det via projektets webbsida på obos.se/brflovangen
Foto: OBOS