Nyheter

Säljstart för Veidekke Bostads projekt Grindvakten i Öjersjö

I Öjersjö, strax utanför Göteborg, bygger Veidekke Bostad ett naturnära bostadsområde med småstadskaraktär. Projektet Grindvakten består av 34 fristående småhus, parhus och radhus i storlekar om 118-131 kvm med 5-6 rok. Samtliga bostäder byggs som bostadsrätter och de kostar från 3 995 000 kr per hus. Säljstart sker den 24 februari och inflyttning beräknas ske under våren 2021.
– Öjersjö har på kort tid blivit ett attraktivt bostadsområde som många vill flytta till. Vårt andra projekt i området är nästan slutsålt och det känns bra att vi nu kan börja sälja bostäderna i Grindvakten så att vi möter den stora efterfrågan på den här typen av bostäder, säger Melissa Mahan, försäljningschef region Väst på Veidekke Bostad.
Bostäderna som är en del av projekt Grindvakten ligger i det nya bostadsområdet Hossaberget i Öjersjö som kommer att bestå av totalt cirka 240 bostäder när det är färdigbyggt. Området ligger centralt i Öjersjö och har nära till naturen, strövområden och Kåsjön. I närområdet finns även förskolor, skola och idrottsanläggningar.
– Vi ser att det är många familjer som uppskattar att våra bostäder i Öjersjö går att bo i under livets alla skeden. De hus som vi nu bygger är i olika storlekar och vi är övertygade om att de kommer att locka intressenter med en blandning av åldrar, familjestorlekar och bakgrunder, säger Melissa Mahan.
Bild: Veidekke Bostad