Nyheter

JSB startar bolag tillsammans med Gert Wingårdh

Kom ihåg SBU Framtid AB! Det är namnet på utvecklingsbolaget som JSB, Gert Wingårdh och Torsten Kai-Larsen startar ihop. Med förvärvet följer även det helägda dotterföretaget Svensk Bostadsutveckling AB.
– Tillsammans kan vi bilda något nytt och spännande – priseffektiva bostäder med hög och utmärkande arkitektonisk gestaltning! säger Pether Fredholm, VD JSB.
Asarumsföretaget JSB Construction, som etablerat kontor i flera städer i Sverige, fortsätter expandera på nya sätt. Nu med ännu ett samarbete och bolag på listan!
Wingårdh är den välkända arkitekten, tv-aktuell med serien ”Husdrömmar” på SVT, och Kai-Larsen kompletterar gruppen med sin kompetens, omfattande nätverk och många års erfarenhet av bostadsutveckling i Sverige.
Flertal mycket intressanta bostadsprojekt i Mälardalen, Södertälje och Karlskrona är i full gång. Wingårdh står bakom arkitekturen för samtliga.
– Tillsammans har vi en enorm genomförandekraft. Vi är alla visionärer med olika expertområden men med samma  mål. Nämligen att helt enkelt ge fler möjlighet att bo bättre, säger Gert Wingårdh.

Projekten har ett totalt försäljningsvärde om lite över 1 mdr kronor och ett entreprenadvärde för JSB om ca 700 mnkr de närmaste 4-5 åren.