Nyheter

Caroli är inte längre olidligt

Lidl Sverige fortsätter att växa och genomförde under torsdagen årets andra butiksöppning, denna gång i köpcentrumet Caroli i Malmö. Butiken är Lidls 181:a i Sverige och ett viktigt steg att nå målet med 200 butiker 2020.
Lidl öppnade under torsdagen en helt ny butik i Caroli. Premiären var välbesökt och kunder strömmade till under hela dagen.
– Malmö är en väldigt viktig stad för Lidl och det känns fantastiskt att äntligen öppna vår åttonde butik i sveriges tredje största stad, säger Sebastiano Sacilotto, Försäljningsdirektör Lidl Sverige.
Butiken i Caroli blir 1 800 kvadratmeter stor och lokalen har anpassats efter Lidls nya butikskoncept. Kunderna möts av en ljus och luftig butik med en stor bake-off med nybakat bröd och ett fräscht frukt- och grönt-torg.
Bilden:
Premiär för Lidl Caroli.
Foto: Lidl