Nyheter

SANOVA: Materialet trä dominerar i årets inredning

Som kontrast till det svarta moderna industriella som var den dominerande trenden 2018, hittar vi de mer jordnära, mjuka beige tonerna. Den industriella tuffa trenden med svarta detaljer lever kvar under 2019 men vi kommer även se mycket av naturmaterialet trä i inredningen i år.
Alltifrån det ljusa träet till mörkare inslag som valnöt. Nu vill man få in känslan av naturen i inredningen och då är materialet trä det självklara valet. Hos Sanova finns badrumsmöbler i en mängd olika träslag. Matcha träet med ljust vitt och beige för att skapa harmoni i badrummet.
I Sanovas sortiment återfinns en rad blandare och duschar i ytbehandlingen vit och matt vit. De flesta av våra duschväggar går även att få med vita profiler. För att skapa helheten i badrummet finns även Sanovas tillbehörserie i vit utförande.
Nytt för i år hos Sanova är två olika modeller av badkar från Italien som går att få i både blank vit och matt vit. Finns både för inbyggnad samt fristående.
Sanova är representant för några av Europas finaste badrumsmärken, som Gessi, Hansgrohe, Duravit, Colombo och Astro Lighting. Sortimentet består av utvalda produkter som förenar tidlös kvalitet med modern elegans, tillverkade av människor med en genuin kunskap om materialen de jobbar med och en djup passion för formerna de inspireras av. Sanova vänder sig till kunder vilka söker en helhetslösning för badrummet, men som vill ha något utöver det vanliga och skapa sin helt personliga badrumsmiljö. Sanova har 9 anställda och huvudkontoret ligger i Lidköping.
www.sanova.se