Nyheter

Slutsålt i VeidekkeFLEX-projektet Ängslycka

Veidekke Bostads projekt Ängslycka i Älvängen, Ale, är slutsålt. Projektet består av 33 moderna Veidekke FLEX-radhus med flexibel planlösning. Försäljningen av radhusen påbörjades den 9 december 2018 och samtliga bostäder har nu sålts.
Byggstart för projektet är planerad att ske under mars och första inflyttning är beräknad att ske under våren 2020.
– Det har varit ett oerhört stort intresse för projektet och det är givetvis glädjande att alla bostäder sålts på mindre än två månader. Vi ser det här som ett fantastiskt erkännande för VeidekkeFLEX-konceptet och vi hoppas få möjlighet att göra fler liknande projekt framöver där vi kan möta den stora efterfrågan från marknaden, säger Mats Fryxell, regionchef för VeidekkeFLEX.
Radhusen i Älvängen uppförs i ett familjevänligt villaområde med nära till kommunikationer, natur, skolor och förskolor. Samtliga radhus i projektet har en boyta om 102 kvm i sitt grundutförande. Den flexibla planlösningen i VeiddekkeFLEX-radhusen gör det dock möjligt för köparna att välja mellan 6 olika planlösningsalternativ för att på så sätt kunna anpassa boendet efter eget behov. Dessutom är det möjligt att välja inredningsstil och få dubbel takhöjd. Alla val görs utan extra kostnad för köparen.
– Det är uppenbart att kombinationen av ett modernt och flexibelt radhus, till ett attraktivt pris, är något som efterfrågas av många – det är en stor del av förklaringen till den här försäljningssuccén. Många ser nu fram emot att få flytta in i ett nytt FLEX-radhus i Älvängen och det känns bra att vi bara är några månader från byggstart, säger Jonas Keide, försäljningschef för VeidekkeFLEX.
Bild: Veidekke