Nyheter

Anna Kinberg Batra delar ut det prestigefyllda priset ”Framtidens Fastighet” på Fastighetsmässan i Stockholm 7 mars

Anna Kinberg Batra delar ut det prestigefyllda priset ”Framtidens Fastighet” på Fastighetsmässan i Stockholm 7 mars.
Fastighetsmässan i Stockholm delar för tredje gången ut ett hållbarhetspris där ”Framtidens Fastighet” kommer att presenteras. Prisutdelningen kommer att delas ut av tidigare partiledare Anna Kinberg Batra tillsammans med Petra Wohner, projektledare för Fastighetsmässan.
Det finns en enorm potential att spara energi med hjälp av ny teknik och automation i fastigheter, samtidigt som både komfort, säkerhet och trygghet kan förbättras. Fokus för tävlingen kommer att ligga på hur rätt använd smart teknik kan leda till ett hållbart samhälle. Exempelvis ett smartare och mer hållbart energisystem som sätter fastigheten och människorna i fokus. Rätt materialval och smarta konsumentanpassade lösningar som minskar energianvändningen. Nybyggnation som inte bara är energisnål utan även förberedd för framtidens energilösningar.
– Strävan efter ett hållbart samhälle är något vi verkligen vill lyfta och uppmuntra till därför är detta ett pris som ligger mig oerhört varmt om hjärtat säger Fastighetsmässans projektledare Petra Wohner.
Läs mer om tävlingen och om mässan på www.fastighetsmassansthlm.se
Praktisk information:
Fastighetsmässan, 6-7 mars, Kistamässan
Nordens ledande fastighetsmässor sedan 2009 – firar 10 år i Stockholm.
Under två dagar samlas 280 utställare och tusentals besökare för att nätverka och kompetensutvecklas. På mässans scener ges besökarna möjlighet att lyssna till fler än 50 branschexperter helt kostnadsfritt.