Nyheter

Beijer bygger ut Sveriges största hockeyturnering

Den 7-10 februari är det dags för stor hockeyfest när Beijer Hockey Games ska avgöras på Hovet i Stockholm. Beijer Byggmaterial kommer att fylla arenan med kunder från hela landet och ge Tre Kronor allt stöd som de behöver för att stå som vinnare.
– Hela stora Beijerfamiljen kommer skapa en blågul vägg och ge Tre Kronor allt stöd de behöver för att lyckas, säger Maria Knutsson, eventansvarig på Beijer Byggmaterial.
Sweden Hockey Games byter 2019 namn till Beijer Hockey Games med Beijer Byggmaterial som huvudsponsor. Den traditionsrika turneringen som spelas i Stockholm och Helsingfors före VM, ingår som en av fyra turneringar i Euro Hockey Tour och deltagande lag i turneringen är Finland, Tjeckien, Ryssland och Sverige. Regerande mästare är Finland.
– Vi har bjudit in kunder från Malmö till Gällivare och tillsammans fyller vi en Beijerläktare under alla dagarna. Vi ska göra allt för att vara med och skapa en härlig stämning och publiktryck inne i arenan, säger Maria Knutsson.
För sina inbjudna kunder kommer Beijer Byggmaterial ha en leverantörsmässa inne i arenan där 20 leverantörer kommer visa upp produktnyheter och bidra med produktexpertis. Totalt väntas 1500 kunder komma till evenemanget och byggmässan.
– För oss är det här ett bra tillfälle att bygga våra kunder ännu starkare genom att ge dem en plattform för att träffa andra kollegor och leverantörer, något som vi vet är värdefullt och uppskattat. Självklart är det extra kul att kunna bjuda på riktigt bra kvalitetshockey också, säger Maria Knutsson.
Förutom byggmässa blir det bordshockeyturnering, kundhockey nere på isen, Beijer Byggmaterial kommer också dela ut sitt Eldsjälsstipendium innan matchen Sverige – Finland på söndagen.
Bilden:
Maria Knutsson, eventansvarig på Beijer Byggmaterial.
Foto: Beijer Byggmaterial