Nyheter

Fler nya medarbetare hos NIRAS Corporate Real Estate Services i Stockholm

Den växel NIRAS Corporate Real Estate Services i Stockholm har lagt in i början av året ligger fortsatt i och 2018 avslutas nu starkt med flera nya uppdrag för befintliga och nya kunder vilket gör att man har förstärkt med fler nya kollegor.

I Stockholm har man under november och december fått välkomna Helen Edvall, Eric Olsson och Karl-Oscar Nilsson. Helen Edvall som tidigare arbetat inom administration och ekonomi förstärker nu teamet inom hyresavtalshanteringstjänsten.

Eric Olsson och Karl-Oscar Nilsson har anslutit som biträdande projektledare och har senast arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm. Eric och Karl-Oscar har dessförinnan studerat fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.

– Vår ambition har alltid varit att vara den starkaste aktören inom vår marknad och årets rekryteringssatsningar gör att vi nu står starkare inför 2019. Vi önskar nu våra kunder en riktigt trevlig jul- och nyårshelg, hälsar Olof Johansson och Oskar Lundqvist, Team Manager på NIRAS Corporate Real Estate Services.

Bilen:
Från vänster: Eric Olsson, Helen Edvall, Karl-Oscar Nilsson.