Nyheter

Triss i nyöppningar för JYSK Sverige

Luciadagen blir en tindrande dag för JYSK Sverige när inte mindre än tre ombyggda och flyttade butiker återinvigs i Eslöv, Örnsköldsvik och Malmö.

– Vi avslutar 2018 starkt med att inviga tre fina nya butiker. 2019 fortsätter vi med samma fart med 14 projekt fram till sommaren, säger JYSK Sveriges etableringschef Carsten Lönne.

Torsdagen den 13/12 flyttar butiken från centrala Eslöv, där den funnits sedan 1994, till det nya och expansiva handelsområdet, Flygstaden. I den nya butiken kommer kunderna bjudas på en helt ny upplevelse där inspiration står i centrum. Den nya butiken är 1 600 kvadratmeter med butiksyta och lager.

– Jag har varit butikschef i Eslöv sedan 2003 och att vi i Eslöv har en otroligt fin relation till kunderna. När man har varit del av handeln på en ort så länge som vi har så är det roligt att också vara med när handeln utvecklas. Som nu med ett nytt handelsområde. Butiken blir både större och mer inspirerande. Jag ser fram emot att visa den nya butiken för kunderna, säger Anders Bentzen, butikschef i Eslöv.

Två butiker återinvigs
Också i Malmö, vid det expansiva handelsområdet Stora Bernstorp, och i Örnsköldsvik är festplanerna i full gång. Under torsdagen återinvigs de båda efter att ha byggts om och medarbetarna på båda orterna jobbar just med att färdigställa det sista i butikerna.

– JYSK tror på Örnsköldsvik som handelsstad och vi i butiken har fin kontakt med våra kunder. Vi ser mycket fram emot öppningen på torsdag och få visa upp den här inspirerande butiken för kunderna, säger John Norberg, butikschef i Örnsköldsvik.

I samband med öppningarna, den 13 december, kommer det att arrangeras öppningsfester på alla tre orter. I Eslöv och Stora Bernstorp öppnar butikerna 08.00. Bbutiken i Örnsköldsvik öppnar 09.00.

Foto: JYSK