Nyheter

Byggmax fortsätter sin häftiga expansion

Efter en lyckad öppning av sin 151:a butik i november kan Byggmax nu meddela ytterligare fyra orter där man kommer att etablera sig under våren och sommaren.

Byggmax har under 2018 öppnat totalt 18 butiker i Sverige, Norge och Finland. Detta är rekord för byggvaruhandeln som aldrig tidigare öppnat så många butiker under samma år. Under 2019 fortsätter expansionsresan och nu avslöjar Byggmax fyra lägen där de kommer att slå upp portarna till nya butiker.

– Vi kommer till Älmhult, Lund och Ljungby i Sverige. Och även till Kongsberg i Norge. Vi vill att fler människor ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar, och med fler butiker kommer vi närmare våra kunder, säger Marcus Essesjö, Sverigechef Byggmax.

Många får nytt jobb
Varje Byggmax-butik anställer 4-5 personer och byggvaruhandeln rekryterar oftast lokalt på orten.

– Det är såklart en stor glädje att kunna erbjuda många nya arbetstillfällen, säger Marcus Essesjö.

Alla fyra butiker kommer att öppna under våren och sommaren 2019.

Mycket för pengarna
Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.

Foto: Byggmax