Nyheter

Woody Bygghandel växer – inviger 94:e anläggningen

PoG Woody Bygghandel, som är en del av Woody-kedjan, öppnar idag fredag 30/11 sin sjunde anläggning när man slår upp portarna till sin helt nybyggda proffsanläggning på 9.000 kvm på Väla Södra i Helsingborg. Butiken blir därmed Woody Bygghandels totalt 94:e anläggning fördelat på knappt 50 delägare.

Familjeägda PoG – som nästa år firar 115-årsjubileum – är en av regionens mest aktiva och offensiva bygghandlare och öppnar alltså idag fredag sin helt nya anläggning på totalt 8.800 kvm (varav 3.000 kvm är butik, lager och virkeshall).

Butiken är PoG:s första i nordvästra Skåne och ligger på ett attraktivt läge invid E6:an på den expansiva handelsplatsen Väla Södra.

– Woody-familjen är full av lokalt starka och skickliga entreprenörer som i likhet med Kalle Gustafsson och PoG vågar satsa och bygga nytt och därigenom stärka både sin och hela kedjans position i regionen, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel med huvudkontor i Helsingborg och utvecklar:

– Den här nyetableringen av PoG i Helsingborg är helt i linje med Woodys tillväxtstrategi.

Kedjan har en tydlig plan med såväl nyöppningar som etableringar fram till 2020 på strategiskt viktiga orter i Sverige för att skapa lönsam tillväxt och en kostnadseffektiv organisation.
Allt under devisen; Tillsammans – Framåt – Vinnare!

– Tillsammans med både befintliga och nya delägare gör vi en offensiv med ett antal ytterligare etableringar under de närmaste åren, avslutar Fredrik Johanson.

Förutom PoG:s nya anläggning i Helsingborg har Woody under 2018 etablerat nya verksamheter på flera platser runtom i Sverige som: Mora, Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp, Vejby, Örnsköldsvik och Tingsryd – och det finns plats för ännu fler lokalt starka och duktiga entreprenörer inom Woody.

Foto: Woody Bygghandel