Nyheter

Bona lanserar Mega ONE

Bona Mega ONE är grundlack och topplack i samma dunk, en 1-komponentslack som ger fördelar som säker applicering och mindre avfall. Med en imponerande fyllkraft, snabb torktid och bra flyt kan hantverkare uppnå optimal slitstyrka och en perfekt yta på kortare tid, vilket resulterar i mer värde per arbetad timme.

Det senaste tillskottet bland Bonas vattenburna golvlacker Bona Mega ONE lämpar sig för både bostäder och kommersiella utrymmen som kontor och hotell. Lacken uppfyller både nuvarande och framtida krav på den växande kommersiella golvmarknaden och är ett perfekt alternativ för entreprenörer och underhållsfirmor som söker en lättarbetad och snabb golvlack, som dessutom ger ett utmärkt skydd för trägolvet.

Bona Mega ONE har en kristallklar formulering och gulnar inte. Det gör att den med fördel kan användas på ljusa träslag och golv med kreativa effekter. Det är en 1-komponentslack som inte behöver blandas, vilket resulterar i längre brukstid och mindre avfall. Lacken har bra slipegenskaper och slippappren sätter inte igen under mellanslipningen, som kan ske redan efter 1 timme. Det innebär besparingar i tid och pengar, både för hantverkaren och golvägaren. Bona Mega ONE ger en fyllig, mättad yta och en förlåtande applicering. Resultatet blir en golvyta att vara stolt över.

– Med vårt senaste tillskott i Bonas lacksortiment fortsätter vi växa på marknaden för kontraktstjänster och golvunderhåll. Vi har fått mycket positiv feedback från hantverkarna som redan har testat produkten. Bland annat säger de att den har en fantastisk viskositet som gör att den täcker bra och är lätt att applicera, och att den minskat driftstoppet för lokalen tack vare den korta torktiden och de fantastiska slipegenskaperna. Det är goda nyheter för både entreprenörer och golvägare. Vi är övertygade om att Bona Mega ONE kommer att bidra till Bona-lackernas fortsatta framgång som det perfekta alternativet för hantverkare som eftersträvar både kvalitet och enkelhet, säger Patrik Mellnert, produktchef, Bona AB.

Bona Mega ONE förhandslanserades i Sverige och Tyskland under första halvåret 2018. Lanseringen kommer nu att fortsätta i Europa och Asien och vid årsskiftet även i USA.

För svenska marknaden är produkten från start registrerad i både Basta och Byggvarubedömningens register.

Bild: Bona