Nyheter

NIRAS Corporate Real Estate Services växer ytterligare

NIRAS Corporate Real Estate Services växer ytterligare i Göteborg, Malmö och Stockholm.
Man har under 2018 fått fler och större uppdrag för befintliga och nya kunder på alla tre kontoren där verksamheten finns representerad, vilket har gett företaget möjlighet att anställa nya kompetenta kollegor.

Till konsultteamet i Göteborg har Susanne Montelius anslutit. Susanne kommer senast från studier på Chalmers och har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnadsteknik. Susanne har under hösten arbetat med att stödja en av de stora statliga ramavtalskunderna med deras hyresavtalsportfölj och lokalsökningar. Därutöver arbetar Susanne som biträdande projektledare i ett uppdrag där flera kommunala förvaltningar ska samlokaliseras i ett nytt stadshus.

Under hösten har Vivianne Zhong och Gustaf Rosander rekryterats och bidragit till ett växande konsultteam i Malmö. Vivianne Zhong har en civilingenjörsexamen från Lunds Tekniska Högskola inom lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi och arbetar bland annat med lokalsökningar för en av de stora ramavtalskunderna.

Gustaf Rosander har senast arbetat för en av landets större utbildningsföretag som projektledare med lokalförsörjning, hyresförhandlingar och förvaltning och har i grunden en examen från Malmö högskola i fastighetsföretagande. Gustafs erfarenhet är värdefull i de uppdrag han nu driver för några av de statliga myndigheter som utökar sin verksamhet i södra Sverige.

I Stockholm har man fått välkomna Cecilia Prick, Karolina Fors och Anita O´Flaherty. Konsultteamet i Stockholm har aldrig varit så stort som idag. Cecilia Prick har efter studier på Chalmers Tekniska högskola kompletterat med en mastersexamen på Kungliga tekniska högskolan med inriktning fastighetsekonomi.

Vid sidan av studierna har Cecilia arbetat hos en av landets större fastighetsägare som biträdande fastighetschef. Anita O´Flaherty kommer senast från Stockholms läns landsting och kommer med sin gedigna erfarenhet inom lokalförsörjning i offentlig verksamhet att bidra till att NIRAS förstärker sin position som ledande rådgivare inom hyresgästrådgivning. Den tidigare kollegan Karolina Fors hälsas varmt välkommen tillbaka till NIRAS, nu med 15 års erfarenhet som hyresjurist från både fastighetsägar- och hyresgästsidan.