Nyheter

Myresjöhus vinnare av Årets Hus 2018

Tävlingen Årets Hus, som arrangeras av tidningen Allt om Villor & Hus, är nu avgjord. Av tio finalister blev det slutligen Myresjöhus som vann utnämningen Årets Hus 2018, med huset Ängsö som är byggt i Lerum.

Huset röstades fram av allmänheten och även tävlingsjuryn höll med om att det var Myresjöhus skulle få utnämningen, med motiveringen:

”Myresjöhus vann mångas hjärtan med sitt vackra och klassiska trähus, ritat och byggt enligt svensk byggtradition och kryddat med de klassiska snickeridetaljerna från nordöstra USA, från husen i byarna i New England. De stora fönsterpartierna och den ljusa och öppna planlösningen sätter pricken över i. Grattis till Myresjöhus, som byggt huset, och till Carina och Andreas som inrett sitt hem till en fantastisk oas.”

Det 197 kvadratmeter stora tvåplanshuset i Lerum är ett modifierat Ängsö, vilket innebär att familjen Almqvist har utgått från husmodellen Ängsö och med hjälp av arkitekter lagt till detaljer och gjort vissa ändringar som gör huset till just deras.

– Det är något vi brinner för på Myresjöhus – att göra varje hem personligt. Kanske var det därför vi vann tävlingen. Huset ger ett harmoniskt intryck och den varma, personliga känslan lyser igenom, säger Christian Alehagen, marknadsansvarig på Myresjöhus.

Ann-Louice Olofsson är operativ chef för Myresjöhus och säger att hon känner sig både stolt och glad över utnämningen Årets Hus 2018:

– Att vinna är en stor stolthet för hela företaget och dessutom ett kvitto på att vi bygger hus som våra kunder vill ha. Det för med sig en energikick som kommer att sitta i länge och spridas vidare till både medarbetare och kunder.

Prisutdelningen av utnämningen Årets Hus 2018 kommer att äga rum under Stockholm Furniture & Light Fair i februari 2019.

På bilden:
Årets Hus 2018 – Myresjöhuset Ängsö i Lerum.