Nyheter

Persson Hyrmaskiner öppnar ny depå på 45 dagar

För drygt två veckor sedan gick Persson Hyrmaskiner ut med nyheten om att maskinuthyrningsföretaget öppnar en ny depå i Trollhättan. Redan den här veckan öppnades dörrarna för första gången.

– Hela teamet har gjort en enorm insats när det gäller vår depå i Trollhättan. Vi är snabbfotade och i det är fallet har vi gått från idéarbete till öppning har det endast gått 45 dagar, säger företagets VD Jens Bergvie.

Redan nu i måndags öppnade Persson Hyrmaskiner sina nya lokaler på Betongvägen 3 i Trollhättan. Här har man under den senaste tiden fyllt på med ett stort antal byggmaskiner, liftar, trafikavspärrning och entreprenadmaskiner.

– Vi investerar i många maskiner inför öppningen i Trollhättan. Vi kommer succesivt fylla på depån med fler maskiner men bjuder in våra kunder att tala om vad dom behöver. Vi är villiga att investera i byggbranschen i Trollhättan och vi har gjort det väldigt fort.

För 45 dagar sedan satt Persson Hyrmaskiner och tittade på vilken ort de ska expandera till. När man såg möjligheterna och potentialen i Trollhättan gick det fort.

– Arbetet fortsätter nu med att förädla depån. Just nu har vi tillsatt en av de vakanta tjänsterna men vi söker fortsatt nya medarbetare till depån, säger Jens Bergvie.

Depån är på drygt 1 600 kvm och en stor gårdsyta. Under premiärveckan 19–23 november bjuder Persson Hyrmaskiner alla besökare på både lunch och frukost på den nya depån för att fira öppningen.

Foto: Persson Hyrmaskiner