Nyheter

Anders Hinn blir utvecklingschef för Wästbygg AB

Anders Hinn utses från och med 1 februari 2019 till utvecklingschef i entreprenadbolaget Wästbygg AB. Det är en ny tjänst inom bolaget med syftet att stärka organisationen.

Anders kommer att ingå ledningsgruppen och kommer att ansvara för att driva utvecklingsfrågor som får Wästbygg AB att ta nästa steg mot målet att producera hållbara och kostnadseffektiva produkter. Han har jobbat inom Wästbygg AB sedan 2016 och är baserad i Malmö.

– Jag är glad att Anders har antagit en ny utmaning i Wästbygg AB och är övertygad om att han genom sin kunskap, erfarenhet och energi i många frågor kommer bidra mycket till fortsatt utveckling i företaget, säger Susanne Liljedahl, vd för Wästbygg AB.

– Wästbygg har en hög ambitionsnivå, både när det gäller att utveckla de mjuka värdena i samspelet med beställarna och att söka nya vägar inom byggtekniken, säger Anders Hinn. Den ambitionen ligger helt i linje med mina egna drivkrafter och det känns därför oerhört stimulerande att få arbeta med dessa viktiga frågor ur ett bolagsövergripande perspektiv.

Bild: Wästbygg