Nyheter

Riksbyggen säljstartar Brf Korseberg Strand i Vänersborg

Nu startar Riksbyggen försäljningen i Brf Korseberg Strand, Vänersborg. Brf Korseberg Strand byggs i ett sjönära och kommer att innehålla 40 nya bostäder i två plan, antingen med balkong eller uteplats.

Efter succén med Brf Korseberg Park startar nu Riksbyggen försäljningen för etapp 2, Brf Korseberg Strand.

– Inflyttningen i Brf Korseberg Park har nyligen startat och intresset för etapp 2 är jättestort. Det är ett idylliskt läge och samtidigt nära både förskola, kommunikationer och Överby köpcentrum, säger Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig för på Riksbyggen.

Korseberg Strand ligger precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation. Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och kök med flexibla planlösningar som gör att lägenheterna passat för många olika målgruppers behov, allt från singelhushåll till familjer och villasäljare med utflugna barn.

– En nyhet är också att Riksbyggen under året har utökat sitt redan omfattande skyddsnät som gör att kunden kan känna sig trygg med sin bostadsrättsaffär, Trygghetsfilosofin. Ersättning för dubbel boendekostnad i upp till 12 månader (avser månadavgiften), möjlighet att flytta fram tillträdesdag och avbokningsskydd är nya delar som alla köpare kan ta del av, berättar Karin Ekström.

Bild: Riksbyggen