Nyheter

Många vill sälja Puustellis kökslösningar

Köksföretaget Puustellis avdelning för projektförsäljning till ny- och ombyggnad rusar och nu rekryterar man ytterligare medarbetare.

Bostadsmarknaden viker, men det har inte märkts hos Puustellis projektavdelning.

– Avdelningen går fortfarande urstarkt – vi går helt klart mot strömmen, säger Richard Moberg, ansvarig för projektförsäljningen hos Puustelli Sverige.
Det går så bra att det är dags att rekrytera ytterligare en person till projektavdelningen.

Det är en säljande projektledare som söks, helst någon med bakgrund inom byggnation.

– Den vi söker ska klara att hålla många bollar i luften, vara social och strukturerad. Det viktigaste är att man har driv, i kombination med struktur, säger Richard Moberg.

– Vi har fått många fler ansökningar än jag väntat mig, och flera av dem håller väldigt hög nivå.

För den nya medarbetaren finns möjlighet att vara med och påverka en ung organisation som ännu inte fått sin slutgiltiga form.

– Personen kommer kunna vara med och påverka och att bygga något från grunden. Det är också ett väldigt flexibelt arbete inom givna ramar.
Att det kommer bli en rolig resa är han övertygad om.

– Vi har en platt organisation, det är ett fritt jobb och roliga produkter. Dessutom har vi väldigt bra back office, något som inte är självklart i säljorganisationer.

Puustellis svenska projektavdelning har utvecklats snabbt ända sedan den startade för snart två år sedan. Målet är att fortsätta växa för att vara cirka fem personer om lika många år.