Nyheter

Företagsbostäder expanderar i Malmö

Vid Kalkbrottet i Limhamn kommer snart 40 företagslägenheter att vara inflyttningsklara. Företagsbostäder ökar nu sitt bestånd av möblerade företagslägenheter med ett strategiskt läge mitt i Öresundsregionen. I Limhamn är det nära till det mesta, kommunikationer, butiker och Kalkbrottet som är ett naturreservat med gott om grönska.

Då efterfrågan på s.k. long stay boende ökar runt om i landet expanderar nu Företagsbostäder i Malmö. Redan under november månad beräknas de första lägenheterna vara inflyttningsklara.

Lägenhetsbeståndet i Limhamn kommer framförallt bestå av tvåor och treor med välutrustade kök, allt för att gästerna ska känna sig mer som hemma. Att kunna laga sin egen mat är något som de flesta vill ha möjlighet att göra när man bor och arbetar borta, men vill känna sig som hemma.

Limhamns Kalkbrott är en unik plats i Malmö. Det är nära till den levande småbåtshamnen så här finns det goda möjligheter till rekreation och motion. Här finns också ett generöst utbud av unika butiker, trendiga restauranger och populära caféer. Med stora företagskluster och köpcentra som Hyllie och Emporia runt knuten efterfrågas nu ett trevligt boende för tillfälligt anställda i de här områdena. Ett bra boende är ofta en konkurrensfördel vid kompetensförsörjning och nyrekrytering.

– Vi är väldigt glada över att vi nu utökar vårt bestånd i Malmö, på en plats som ligger mitt i Öresundsregionen som har en snabb tillväxt och stor potential. Jag hoppas och tror att våra gäster kommer trivas i denna speciella omgivning och med närheten till kommunikationer där man snabbt kan ta sig till centrala Malmö och till Köpenhamn, säger Charlotte Dellblad, VD på Företagsbostäder.