Nyheter

Goldbeck förstärker sin svenska organisation

Tyska byggföretaget Goldbeck har rekryterat två nyckelpersoner till sitt svenska dotterbolag. Under oktober har Mani Hemmaty tillträtt som Operations Manager och Sandu Nylmon som Sales Manager. Båda kommer från motsvarande tjänster hos Logistic Contractor.

– Det känns oerhört positivt att Mani Hemmaty och Sandu Nylmon vill vara med i den intensiva etableringsfas som Goldbeck Sverige AB just nu är inne i. Båda två har mångårig erfarenhet av komplexa logistikanläggningar och har dessutom ett mycket värdefullt nätverk bland de stora beställarna. Med dem ombord får vi en stark organisation och goda förutsättningar för att på sikt etablera oss som en av de stora logistikbyggarna i Skandinavien, säger Christoffer Bööj, Branch Manager Scandinavia.

Goldbeck är ett byggföretag som är verksamt över hela Europa och fokuserar på att utveckla och uppföra industri- och logistikhallar, kontorsbyggnader och större parkeringshus.  Man arbetar med hela kedjan från planering och produktion till förvaltning och renovering av befintliga byggnader.

Genom att i stor omfattning arbeta med prefabricerade moduler erbjuds hög kvalitet, snabba byggtider och ett kostnadseffektivt genomförande. Tillverkningen av modulerna sker primärt i egna fabriker.

Företaget grundades tyska Bielefeld år 1969 och idag omsätter Goldbeckkoncernen 2,7 miljarder euro och har 6 200 anställda. Under 2018 har Goldbeck öppnat kontor i Göteborg för att därifrån bearbeta den skandinaviska marknaden.