Nyheter

Systemhus etablerar sig i Rosersberg och Norberg

Systemhus meddelade tidigare om förvärvet av det kompletta byggföretaget SGE Construction AB vilket innebär att Systemhus byggnadskapacitet markant har förstärkts och Systemhus påbörjar nu bland annat en etablering i Rosersberg och i Norberg.

I Rosersberg ska Systemhus bygga en industrifastighet med ett ordervärde på 15 000 000 kr och i Norberg har renoveringen av en förvärvad hyresfastighet påbörjats.

I Norberg planerar Systemhus även att fortsätta utvecklingen av flera fastighetsprojekt inom kort, bl a kvarteret Stockrosen i linje med missionen #allaskabo.

Genom ett industriellt produktionstänkande i alla led med fokus på yteffektiva och klimatsmarta bostäder kan produktionskostnaderna hållas nere samtidigt som arbetet med att säkerställa produktkvaliteten underlättas.

– Det känns mycket bra att aktivt nu kunna realisera flera av våra byggprojekt samtidigt som det pågående integrationsarbetet mellan Systemhus och SGE Construction går som planerat och frigör positiv energi i organisationen, säger Systemhus vd, Linus Söder.