Nyheter

Nytt kontor i London för C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects London-filial har vuxit ur kontoret på Metropolitan Wharf och flyttar in i större lokaler i Shoreditch i London den 22 oktober. London-filialen har vuxit sedan den etablerades år 2001. Detta har medfört att det befintliga kontoret på Metropolitan Wharf blivit för litet och ska bytas mot större lokaler i Shoreditch, i London.

– Vi är mycket nöjda med mottagandet som vi har haft sedan vi startade upp verksamheten i Storbritannien och jag vill tacka både våra kunder för långvariga samarbeten och alla på C.F. Møller Architects för att de gjort detta möjligt. Jag är mycket glad över att det finns en efterfrågan på arkitektur med starkt fokus på välbefinnande – för både människorna och vår planet – i Storbritannien, där vi kan komplettera vårt skandinaviska arv med dagens och framtidens byggtraditioner, säger Rolf Nielsen, associerad partner i London.

Han driver London-filialen tillsammans med Teva Hesse, VD.

Cirka 32 personer arbetar på Londonfilialen.

Pågående projekt i Storbritannien
London-filialen ligger bakom utbyggnaden av Darwin Centre och Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre som har färdigställts. Byrån arbetar för närvarande med en renovering av Laindon Centre, bostadsprojekten Blackhorse Yard och Blackwell Reach, mentalsjukhus i Springfield och Tolworth och en renovering av danska kyrkan i London – för att nämna några projekt.

På bilden:
C.F. Møller Architects arbetar för närvarande bland annat med en renovering av Laindon Centre.
Foto: C.F. Møller Architects