Nyheter

Nordic Choice Hotels erbjuder stamgästerna ny innovativ tvättjänst

Nordic Choice Hotels har inlett ett samarbete med LG och deras senaste innovation inom klädvård; LG Styler – ett smart ångskåp som snabbt och enkelt fräschar upp gästernas plagg. Genom samarbetet kan Nordic Choice Hotels erbjuda sina gäster ett bekvämt och miljövänligt komplement till den befintliga tvättjänsten.

Först ut är Clarion Hotel men tanken är att fler kedjor inom Nordic Choice ska installera LG Stylern. Tjänsten kommer främst att erbjudas utan kostnad till Nordic Choice Clubs platinum-medlemmar men under implementeringsperioden kommer samtliga medlemmar att ha tillgång till tjänsten.

– När vi förstod att våra gäster via ett snabbt och dessutom miljövänligt sätt, kunde erbjudas en uppfräschning av kläderna utan strykjärn eller kemtvätt, kände vi direkt att detta är något vi vill testa. Vi ser behovet hos våra gäster så nu känns det fantastiskt att vi kan erbjuda dem ytterligare ett mervärde till deras vistelse, säger Terje Ropstad, tf Senior Vice President Clarion Hotel.

LG Stylern har sedan en tid tillbaka testats i sviten på Clarion Hotel Sign i Stockholm och fått ett mycket positivt gensvar. Nu installeras ångskåpet även på utvalda hotell i Sverige och på samtliga Clarion-hotell i Norge.

– Nordic Choice Hotels är en perfekt partner för oss, då de har många hotell med bra lägen och tillgänglighet. Genom det här samarbetet får LG möjligheten att nå ut till allt ifrån affärsresenärer till familjer på ett helt nytt sätt, vilket känns jättespännande, säger Daniel Lamborn, Nordisk Marknadschef på LG Home Appliances.

Från det att LG Styler lanserades i Sverige i slutet av förra året har intresset för produkten ökat enormt, då den i dagsläget är den enda i sitt slag. LG Styler tar bort skrynklor och allergener, har en byxpress i dörren och kan även användas för skonsam torkning av ömtåligare material. Den kan användas för alltifrån skjortor och kostymer till träningskläder och joggingskor.