Nyheter

Inwido Pro – appen som förbättrar och förenklar fönster- och dörraffären

Inwido Pro är ett helt nytt digitalt verktyg som förbättrar fönster- och dörraffären för Sveriges snickare. Inwido Pro är en applikation till iPad som gör det enklare att sätta ihop och räkna fram offerter. Applikationen finns redan nu att ladda ner från App Store.

Med Inwido Pro kan den professionella snickaren snabbt och smidigt skapa ett projekt för kunden och föreslå de för projektet mest relevanta fönsterna eller dörrarna. Alla val som görs visas på ett tydligt, visuellt sätt i appen, vilket gör det enklare för kunden att ta snabba och korrekta beslut.

Appen har tagits fram av Inwido och innehåller produkter från Elitfönsters breda och högkvalitativa sortiment.

– Som marknadsledare är det viktigt att hela tiden ligga i framkant, både vad gäller produkt- och konceptutveckling, säger Henrik Hjalmarsson, VD för Inwido Sverige-Norge. Inwido Pro underlättar för snickaren att sätta ihop kundprojekt och med appen kan snickaren vara säker på att den offert som räknas fram är helt korrekt.

Inwido Pro är direkt kopplad till Elitfönsters återförsäljares digitala verktyg från Inwidos extranät, det vill säga ”Kundwebben”, och skapar därmed en digital och transparent affärsprocess.