Nyheter

Erlandsson Bygg förstärker på koncernnivå

Som ett led i att knyta ihop koncernen förstärker nu Erlandsson Bygg med tre nya tjänster på koncernen inom inköp, produktion och förhandling.

– Vi har under de senaste åren haft tillväxt och detta är ett led i vår strategi för att fortsätta växa på ett hållbart sätt och knyta ihop koncernen. Vi behöver säkerställa att vi arbetar på ett likvärdigt sätt över hela koncernen och bygger vår framtida lönsamhet på att ta till vara de stordriftsfördelar som finns, säger Jennie Sahlsten, VD och koncernchef.

Målsättningen med de nya koncerntjänsterna är att ta tillvara på och vidareutveckla företagets tillväxt på ett hållbart sätt. De nya tjänsterna tillsätts den första december och alla tre kommer vara placerade på Erlandsson Byggs koncernkontor i Kungsbacka.

– Vi kommer fortsätta arbeta med att från koncernen ta tillvara på våra fördelar med det stora bolaget medan vi ute i landet arbetar med att fokusera på produktionen och vara duktiga entreprenörer, säger Jennie Sahlsten.

Som ansvarig för inköp tillsätts Joakim Otter, ansvarig för produktion blir Geir-Ove Solvang och Joakim Hulthén blir förhandlingschef.