Nyheter

Nu öppnar JYSK i Gränbystaden

Torsdagen den 11 oktober öppnar en helt ny JYSK-butik i Gränbystaden Norra i Uppsala.

– Nu blir JYSK en del av en ny och expansiv stadsdel. Vi ser fram emot att öppna och visa upp vår inspirerande butik, säger Johannes Elsrud, butikschef för JYSK i Uppsala Gränby.

JYSK har två butiker i Uppsala, en vid Boländerna och en vid Stenhagen, varav den senare nu flyttar till det ständigt växande området vid Gränbystaden Norra.

– Det är häftigt att följa utvecklingen i Gränbystaden och se hur tanken om ett sammansvetsat handelsområde och ett kommande bostadsområde växer fram. Vi är glada för alla år i Stenhagen och hoppas att kunderna vill följa med oss till Gränbystaden. Vi tror mycket på det här området, säger butikschefen Johannes Elsrud.

Fokus på inspiration
Den nya butiken är 1400 kvm stor och följer JYSKs nya koncept där fokus är att inspirera kunderna och visa hur produkterna kan se ut i det egna hemmet.

– Butiken är superfin och det finns ett stort fokus på att ge kunderna inspiration och visa hur produkterna kan se ut i det egna hemmet. Vi längtar efter att få visa upp butiken för kunderna nu, säger Johannes Elsrud.