Nyheter

Schneider Electric presenterar två nya IoT-baserade säkerhetslösningar

Den 23–25 oktober presenterar Schneider Electric nya brandlarm- och säkerhetslösningar med onlinebaserade tjänster på mässan SKYDD i Stockholm: Fire Expert och Security Expert. Schneider Electrics experter och säljare finns på plats för att berätta mer om hur man ökar tryggheten med framtidens IoT-baserade säkerhetslösningar.

Mässan SKYDD hålls på Stockholmsmässan och är Nordens största mötesplats för säkerhet, brand, räddning och personligt skydd. På mässan i år presenterar Schneider Electric två lösningar med onlinebaserade tjänster för ökad trygghet inom brand- och passersystem; Fire Expert och Security Expert. Tjänsterna innebär effektiv, enkel och säker tillgång till systemen samt övervakning och styrning på distans via exempelvis mobilen. Lösningarna kan även integreras med Schneider Electrics IoT-plattform EcoStruxure.

– Både Fire Expert och Security Expert är två helt nya och spännande lösningar för att öka tryggheten inom verksamheten. De möjliggör även ett mer effektivt arbete som sparar tid och resurser för verksamheten, säger Peter Widström, Produktchef på Schneider Electric Sverige.