Nyheter

Modexas lackade köksluckor får bedömningsnivå rekommenderas

Hållbarhet är viktigt för Modexa. Faktum är att affärsidén handlar om att hushålla med resurser och renovera varsamt för människa och miljö.

Nu har Modexa valt att få sina köksluckor bedömda hos Byggvarubedömningen – en icke vinstdrivande förening som främjar utvecklingen mot en giftfri och god bebyggd miljö. Modexa är glada och stolta över att samtliga företagets 81 lackerade köksluckor får högsta betyg – nämligen Rekommenderas!

– Att få en oberoende bedömning är viktigt både för oss och våra kunder. En bedömning låter lätt, men det är mycket information som ska samlas in från underleverantörer och många frågeställningar att ta ställning till. Därför känns det extra glädjande att kunna presentera ett riktigt bra resultat, säger Ann-Kathrin Espelin, Hållbarhetsstrateg på Modexa.