Nyheter

Tre nya spackel i Casco Wall-konceptet

Med Casco Wall-konceptet samlas alla Casco väggprodukter i ett komplett sortiment och som en del av detta nya koncept lanseras nu tre helt nya spackel – CascoSpack Universal, CascoSpack LV och OneFill Premium.

CascoSpack Universal – utvecklad av målare för målare
CascoSpack Universal gör det möjligt att använda ett spackel istället för två. Det ger lika fin yta som ett finspackel och fyller som ett mediumspackel. Det är ett spackel för både full bredspackling och små reparationer inomhus.

Fördelar med CascoSpack Universal är;

extremt lätt att applicera
ger en mycket jämn yta
hög fyllningskapacitet
mycket bra slipbarhet
kort torktid
blir vit när den torkar så man lätt ser när den är torr

CascoSpack LV – våtrumspackel med ny formulering
CascoSpack LV är ett nytt spackel för våtrum. Namnet är en gammal trotjänare men innehållet har fått en ny noga genomarbetad formulering och har blivit ännu bättre än föregångaren.

Den största förbättringen är att den är mycket lättare att applicera, mer högfyllande, krymper mindre och ger en mycket fin yta.

CascoSpack Universal och CascoSpack LV är miljöbedömd och uppfyller kraven för EC1, M1, BASTA och Byggvarubedömningen samt finns i Svanens databas. CascoSpack LV är även bedömd i Sunda Hus.

OneFill Premium – spackel för de större hålen
OneFill Premium är ett extremt lättviktsspackel som används för att laga hål upp till 50 mm på de flesta underlag såsom trä, tegel, metall, plåt, spånskiva och betong.

Fördelar med produkten är att den inte krymper, är lätt att applicera och lätt att slipa. Det går även att skruva och spika i den när den torkat.