Nyheter

Granngården inleder 2019 med tre nya butiker

Granngården fortsätter sin expansion med nya butiker. 2019 kommer inledas med en ny butik i Växjö. Nu meddelar företaget att det även blir nyetableringar i Västervik samt Alingsås.

– I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder. Detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatkonsumenter har upptäckt säger Johnny Andersson, VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vi erbjuder ”rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet”.

Gemensamt för de nya butikerna är ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus. Ny butiksnavigation gör det enkelt för kunden att handla. Ökat fokus på service och tjänster, utvecklade för att tillfredsställa våra kunders behov samt förstärkt sortiment – Allt för människor som delar Granngårdens intresse för det jordnära livet avslutar Johnny Andersson.

Nya Granngården Västervik
– Västervik blir vår tredje nya butik på Ostkusten och kompletterar därmed våra nyetableringar i Kalmar samt Oskarshamn berättar Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.

Den nya butiken kommer vara belägen bredvid Lidl. Butiken kommer erbjuda kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst & ryttare samt hus & hem. Den nya butiken kommer dessutom ha en stor utemarknad innehållande växter och inspiration för trädgårdsintresserade fortsätter Olof Fransson.

Nya Granngården Alingsås
– Äntligen kan vi presentera en ny butik i Alingsås fortsätter Olof Fransson. Vi har länge letat efter rätt förutsättningar för en etablering och det är således glädjande att kunna meddela att vi öppnar en ny butik på Vänersborgsvägen bredvid ABB. Vår nya butik kommer innehålla hela vårt sortiment inklusive en utemarknad för växter och trädgård avslutar Olof Fransson.

Nya Granngården i Västervik och Alingsås beräknas öppna under våren 2019.