Nyheter

Byggstart för fler bostäder i Mjörnbo Allé

Nu är det startklart för Tornstadens tredje etapp av fem i Mjörnbo Allé vid Gråbo Centrum i Lerums kommun nordost om Göteborg. Den tredje etappen kommer att bestå av 54 bostadsrätter som beräknas vara inflyttningsklara i slutet på nästa år. Både hyresrätterna och bostadsrätterna i de första två etapperna har varit mycket populära, det känns därför bra att vi snart kan erbjuda fler bostäder i området.

Igår vann bygglovet för tredje etappen av bostadsområdet Mjörnbo Allé i Gråbo Centrum laga kraft och byggnationen av 54 nya bostadsrätter kan starta. Det är ett vinkelhus i fyra plan och en vindsvåning som ska byggas i anslutning till de bostäder som Tornstaden tidigare byggt vid Gråbotorget. Säljstarten kommer att ske efter sommaren och inflyttning är beräknad till slutet av 2019.

– Vi har fått många positiva kommentarer från omkringboende och de som flyttat in i de bostäder vi tidigare byggt, både vad gäller utformning och det liv de tillfört området. Efterfrågan har varit stor och det känns roligt att vi nu kan starta upp nästa etapp för att kunna erbjuda fler bostäder i området, säger Thomas Jungell, projektutvecklare på Tornstaden.