Nyheter

650 proffs invigde Deromes nya regionlager

För ungefär två månader sedan öppnades portarna till Deromes nya knytpunkt i södra Sverige. På det 27 000 kvm stora lagret ryms nu bygg- och järnvaror till regionens alla bygg- och industriproffs. Igår fylldes lokalerna av entusiastiska kunder och medarbetare för att inviga den nya anläggningen.

Mycket har hänt sedan Derome Byggvaror & Träteknik etablerade sig i Sydsverige för drygt ett år sedan. Idag finns 13 bygg- och järnvaruanläggningar runt om i Skåne, Blekinge och södra Småland och fler är på gång. Sydsveriges största regionlager har öppnat i Landskrona och nära 100 nya medarbetare har rekryterats i regionen under det gångna året.

Vi är ett engagerat team med stort driv och det känns väldigt kul att vi nu är igång i hela regionen, säger Johan Winroth, VD för Derome Byggvaror & Träteknik. Uppstarten i Landskrona har gått över förväntat och många av våra kunder och medarbetare är oerhört positiva till vad vi kan och håller på att bygga tillsammans.

Helhetstänk präglar

Bengt Blomqvist, som är regionchef för sydvästregionen, är nöjd över gårdagens välbesökta invigning.

– Det är häftigt att se så många byggproffs och industrikunder samlade på ett och samma ställe, säger han. Vi ser en fantastisk utvecklingspotential på den Sydsvenska marknaden, och gårdagens invigning visar vilken kraft och efterfrågan det finns här i regionen.

Bengt betonar även de unika möjligheter som ges i och med etableringen av Landskronalagret.

– Utöver våra bygg- och järnhandlare här på anläggningen har vi kontroll på logistiken i egen regi, inklusive vårt åkeri. Det gör att vi kan hålla nere ledtiderna avsevärt, samt kvalitetssäkra våra leveranser vilket kommer vara avgörande för oss i den konkurrens som råder.

Bild: Johan Winroth, VD Derome Byggvaror & Träteknik och Bengt Blomqvist, regionchef sydväst Derome Byggvaror & Träteknik