Nyheter

Brion Installation & Service Nytt Rör projekt Brf Amundö Äng

Brion rör ökar på orderstocken med projektet Brf Amundö Äng. Beställare är Flodéns bygg. Projektet beläget vid Gamla Brottkärrsvägen och består av totalt 46 lägenheter byggda i 15 huskroppar.

Till detta byggs cirka 20 kompletteringsbyggnader med bland annat lägenhetsförråd och återvinningshus. Total brutto area (BTA) ca 4400m2. För Brions del är projektet på cirka 6 miljoner

– Vi fyller på orderboken med fler fina projekt. Brf Amundö Äng har vi haft på ”kornet” ett tag och vi är glada att kunna föra detta till orderboken. Vi har under tiden som kalkylarbetet pågått också haft en väldigt bra dialog med vår beställare Flodens och vårt samarbete fortsätter, säger Lennart Karlsson på Brion.

– Här träffade Brion rör rätt med sitt pris kombinerat med ett bra engagemang har i detta fallet lett till att vi valt Brion som VS leverantör. Vi har ju ett bra förtroende för Brion och detta är ett viktigt projekt för oss på Flodéns, så nu är det upp till bevis för Brion att leverera, säger Arbetschef Tomas Brogren på Flodens.

Foto: www.flodens.se